Vilka är vi?

Studio Zacks har en lång frisörhistoria i Luleå och startades 1987 av Siv Öberg. Siv är fortfarande är verksam i företaget som aktiv frisör. Siv började sin karriär långt innan hon startade Studio Zacks. Hon började redan som 15-åring och har alltid varit intresserad av frisöryrket sedan dess. Hon har både tävlat och varit lärare till flertalet lärlingar. Under sina mest aktiva år har Siv vunnit flertalet tävlingar på hög nivå nationellt men också internationellt. Allt från frisyrvisningar till shower har varit Sivs stora målarduk där kreativiteten har fått flöda, utöver den dagliga kreativiteten tillsammans med sina kunder.

From zero to millenium

I portfolion återfinns ”From Zero to Millenium” som var ett stort dragplåster runt millenniumskiftet där det skapades frisyrer och modeller från år 0 och fram till millennium med rymddräkter och spektakulära hår.

Familjeföretag

Studio Zacks är ett familjeföretag och vi är idag tre stycken som jobbar här. Ted som har arbetat sedan han tog sitt gesällbrev år 2000 och arbetar idag också som aktiv frisör men driver även flera onlinebutiker. Däribland Hemmafrisoren.se som du kanske har sett som vi startade 2015. Detta har inneburit en hel del flyttlass till större och modernare lokaler, anpassade för både våra besökande kunder men också för logistiklösningar då vi har vuxit varje år sedan vi öppnade vår e-handel och moderniserat alla delar av verksamheten. Men! Vi är inte klara ännu, vi har precis börjat.

Helhetskoncept

Studio Zacks erbjuder idag ett helhetskoncept för dig som vill ha professionell hårvård med kunskap förvärvat under en mycket lång och rolig tid. Vi har under tiden med salongen och e-handeln förvärvat många olika varumärken och produkter och vi har mycket god kunskap om det vi säljer i butiken. Hos oss hittar du idag under samma tak allt från små hårnålar till professionella klippmaskiner och så klart massor av schampon och specialartiklar som du inte hittar någon annanstans för ditt hår.

Kom förbi!

Nästa gång du behöver köpa en frisörsax eller klippmaskin, kom förbi så hjälper vi gärna dig med det. Vi har Norrlands största utbud med tillbehör för ditt hår. Studio Zacks och Hemmafrisoren.se kompletterar varandra på ett mycket bra och kreativt sätt både för oss som frisörer, men också för dig som kund. Vi har en stor kunskap och ett stort utbud produkter och du blir garanterat inspirerad att göra något med ditt hår när du kommer till oss. Hos oss tar vi hand om dig. Glöm inte att det är du som är vår största inspirationskälla som får oss att vilja skapa något bättre varje dag.

Studio Zacks butik i Luleå